Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában ragyogta be a tengerpartot: dögösebb, mint valaha

A korábbi szépségkirálynő legfrissebb videójával a feje tetejére állította a magyar internetet.

Élvezi új élete minden pillanatát

Horváth Évát mostanában csak kivételes alkalmakkor sikerül Magyarországon elcsípni. A 43 esztendős sztármodell ugyanis nemrégiben a paradicsomi szépségű Bali szigetére költözött családjával, ahol új életet kezdtek. A műsorvezetőként is ismertté vált magyar celebritás persze egyáltalán nem szakadt el hazai rajongóitól: hónapokkal ezelőtt saját YouTube-csatornát indított, melyen keresztül rendszeresen beszámol lélegzetelállító külhoni kalandjairól. Februárban például feltöltött egy videót, melyben végigkalauzolta a kíváncsi érdeklődőket balinéz álomotthona szinte valamennyi helyiségén, sőt hosszú idő után részleteket árult el titokzatos partneréről is, akivel már évek óta boldog szerelemben él. Horváth Éváék balinéz élete azonban nem mindig fenékig tejfel: az egykori szépségkirálynő márciusban például arról számolt be, hogy a házukat elöntötte az árvíz.

A híresség azonban az olykor szokatlan körülmények dacára is remekül érzi magát Balin, és igyekszik kihasználni egzotikus kalandjuk minden egyes pillanatát (tudvalevő, hogy a celebritás nem végleg költözött ki családjával a meseszép szigetre, terveik szerint később visszatérnek Magyarországra). Ez pedig meg is látszik Horváth Éva külsején: a közismert modell valósággal kivirult az elmúlt hónapokban, és egy májusi Instagram-posztjával azt is bebizonyította, hogy most is épp olyan dögös, mint amilyen húsz évvel ezelőtt volt.

A gyönyörű modellnek most sikerült ismét emelnie a tétet: nemrégiben lebilincselő videót posztolt az Instagram-oldalára, mellyel megint a feje tetejére állította a honi internetet.

Lapozz tovább, mutatjuk a videót!

Oldalak

  • 1
  • 2