Sötét titok árnyékolta be George Michael sorsát: a legenda egész életében attól tartott, hogy a történelem megismétli önmagát

George Michael minden idők egyik legsikeresebb előadója volt, aki kivételes karrierre, ennek köszönhetően pedig óriási rajongótáborra lehetett büszke. A magánélete azonban sosem volt igazán felhőtlen, ugyanis súlyos családi tragédiák árnyékolták be a mindennapjait.

Megrázó történet

Minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy Geroge Michael örökre beírta magát a történelembe. Páratlan énekhangja és örökzöld slágerei még ma is képesek könnyeket csalni a szemekbe, személyét pedig hatalmas szeretet veszi körül, pont úgy, mint a karrierje csúcspontján. A kétszeres Grammy-díjas görög származású brit énekes neve a 80-as években vált széles körben ismertté, amikor megalapította a Wham! nevű popduót egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel – bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan ember a földön, aki ne ismerné, vagy ne fújná kívülről a formáció egyik leghíresebb karácsonyi dalát, a Last Christmast. Feloszlásuk után kezdetét vette George Michael szólókarrierje a Faith című albummal, amely azon túl, hogy közel 20 millió példányban kelt el világszerte, egy életre megalapozta az énekes későbbi sikereit. S bár a szakmai elismerésre sosem lehetett panasza, a magánélete már kevésbé alakult szerencsésen, ráadásul volt idő, amikor kicsapongó életmódja, kábítószer-függősége és a gyakori botrányai miatt többször szerepelt a bulvársajtó hasábjain, mint bárki más akkoriban. Szexuális orientációja sokszor adott beszédtémát a nagyközönségnek: bár az édesanyja iránt érzett aggodalma miatt hétpecsétes titokként őrizte másságát, a romantikus viszonyai állandó pletykaforrásként szolgáltak. Mindemellett súlyos családi örökség is nyomasztotta, amely folyamatos rettegésre kényszerítette: az énekes egész életében attól tartott, hogy a történelem megismétli önmagát. Részletek a galériában!

1963. június 25. volt George Michael családjának egyik legszebb napja, hiszen ekkor látta meg a napvilágot az énekes. Ám történt azon a napon valami más is, amely később egy életre rányomta a bélyegét a popsztár sorsának alakulására.
Kattints a további képekért!

Újabb információk láttak napvilágot.

Leadfotó:Michael Putland/Getty Images

Oldalak