"Horror-terhességéről" vallott Kelly Clarkson - Először nyilatkozott várandósságáról

A legtöbb nő ódákat szokott zengeni terhességéről, azonban sokan vannak, akiknek igazi szenvedéssel telik várandósságuk kilenc hónapja. Utóbbiak közé tartozik az énekesnő, Kelly Clarkson is.

„Horror-terhesség”

A 2002-es „American Idol” győztese egy rádiós interjúban vallott őszintén a terhességéről, a szülés előtti komplikációkról és akkori lelkiállapotáról. Amikor 2013-ban bejelentette, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, rajongói és kollégái együtt örültek az örömhírnek, azonban senki sem sejtette, hogy áldott állapota mennyire megviseli Kelly Clarksont.

Az énekesnő „horror-terhességként” beszél arról a kilenc hónapról. Erről az időszakról először a „Radio 1 Breakfast Show”-ban beszélt. „Korán kórházba kellett mennem. Nagyon problematikus terhesség volt, amiért a normálisnál több időt kellett kórházban töltenem.” – mondta a 32 éves énekesnő, aki nem csupán a fájdalomtól szenvedett, hanem születendő gyermeke egészségéért is aggódott. Ez a szituáció testileg és lelkileg egyaránt megviselte.

A nehéz időszak után, azonban következhetett a jó, hiszen hét hónapos kislánya – River Rose – minden napot különlegesség és fantasztikussá varázsol. Még a próbák zaja sem zavarja a csöppséget, sőt. „Elalváshoz legszívesebben hangos zenét szeret hallgatni. Az együttessel épphogy elkezdjük a próbát, ő már el is alszik. Abban a pillanatban, hogy véget ér a zene, elkezd sírni” – mesélte a híresség.

Vágyik egy második babára

Annak ellenére, hogy nagy szenvedés volt számára a terhesség kilenc hónapja, szeretne még egy gyermeket, aminek természetesen férje, Brandon Blackstock is nagyon örülne. A családalapításon azonban csupán következő albuma márciusi megjelenése után kezdenek el dolgozni.

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

  • 1
  • 2