Hordóépítés, jenga… - 4 magyar sztár nagy összecsapása

Hiába az uborkapakolás és a hamburgert is szinte felégető lelkesedés: az Animal Cannibals tagjai alulmaradtak a Jóban Rosszban színészeivel szemben. A kannibálok ugyan mindent elkövettek, hogy az örökifjú legenda, Jack bácsi feladatait sikeresen teljesítsék, Csillagkút lakóinak előre eltervezett taktikája garantálta az elsöprő győzelmet.

"Lehet, úgy tűnt, hogy nincs taktikánk"

Három versenyszám, négy sztár és egy fergeteges hangulatú verseny, vagyis ismét pörgött az élet a Fesztiválköztársaságban. A Jóban Rosszban színészei és az Animal Cannibals tagjai Amerika kedvenc whiskey-jének standjánál három feladatban mérkőztek meg egymással. A verseny hordóépítéssel kezdődött, majd jött az óriás jenga, végül pedig egy meglepetésekkel teli hamburger sütés vette kezdetét.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kannibálok ezúttal is hozták a formájukat és Jack Daniel birodalmában is a humor köré építették fel taktikájukat. A győzelemért és a vele járó két üveg italért mindent bevetettek. A felfokozott kedélyeket bőrsimító uborkapakolással igyekeztek enyhíteni, lelkesedésük pedig szinte lángba borította a frissen készülő hamburgereket. Azonban még ez is kevésnek bizonyult.

„Bízom benne, hogy aki itt volt, az látta mekkora a lelkesedésünk, és mindenkit arra bíztatunk, hogy dobjon ránk még egy sms-t”– kezdte viccelődve a verseny értékelését Qka MC, akitől kisvártatva Ricsi Pí vette át a szót: „Lehet, úgy tűnt, hogy nincs taktikánk, ez azonban tévedés: volt egy kidolgozott tervünk, csak sajnos rajtuk kívül ezt senki sem értette. De nem is baj, legalább az összes hamburgert mi ehettük meg.”

Csillagkút sztárjai nyerni jöttek. Juhász Adri és Kembe Sorel már a verseny elején kijelentették, hogy ők bizony két üveg whiskey-vel távoznak, és ígéretükhöz, az akadályozó tényezők ellenére is tartották magukat. Kádárként is remekül helyt álltak, hamburgerük után pedig bármely amerikai megnyalná a tíz ujját.

„Mi már úgy érkeztünk, hogy nyerni fogunk, más lehetőség nem is járt a fejünkben. S annak ellenére, hogy az óriás jengánál a ferde torony miatt alapból hátránnyal indultunk, sikerült megoldanunk a feladatot” – kezdte Juhász Adri, aki a versenyszám során profi koordinátorként irányította kezdő csapattársát.

„Számomra a sütögetés volt az igazán testhezálló feladat, ugyanis régebben egy ideig szerepeltem egy főzőműsorban, ahol az egyik séf mindig azzal piszkált, hogy nem tudok szépen díszíteni. Hát tessék, most bebizonyítottam, hogy igenis tudok!” – lelkendezett Sorel.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...