Három év, három baba – Alec és Hilaria Baldwin nagyon belehúztak

Alec Baldwin csodálatosan hajlékony felesége, Hilaria ismét várandós, de ahogy a legutóbbi alkalmakkal, úgy most sem hajlandó úgy viselkedni, mint egy átlagos kismama. Nézd meg, milyen fotókat mutatott magáról a közösségi oldalán!

Alec Baldwin fülig szerelmes hajlékony feleségébe

Az 57 éves Alec Baldwin 2011-ben ismerte meg második feleségét, a jogaoktató Hilariát. A fiatal, mindössze 31 éves nő egy interjúban elárulta, a jóképű színész kapcsolatuk első hat hetében nem csókolta meg őt, még a legromantikusabb vacsorának is kézrázás volt a vége. Alec annyira tartózkodó volt, hogy Hilaria már azon gondolkozott, lehet, hogy a sztár csak barátkozni szeretne vele. Hamarosan azonban megtört a jég, fél évvel megismerkedésük után összeköltöztek, egy évre rá pedig össze is házasodtak. 2013-ban megszületett első közös gyermekük, Carmen, 2015-ben pedig a második, Rafael. Hilaria most megint várandós, ősszel érkezik a harmadik baba, aki kisfiú lesz.

A roppant energikus és hajlékony nő, ahogy korábbi terhességei alatt, úgy most sem vesz vissza a tempóból, bátran jógázik tovább. Azt mondta, csak akkor fog lassítani, ha már úgy érzi, túl sok a babának, amit csinál.

Lapozz, és nézd meg a fehérneműben pózoló várandós Hilariát, aki nem rejtegeti megváltozott testét!

Fotó: instagram.com/hilariabaldwin

Oldalak

Szólj hozzá Te is!