Sztárok

Harsányi Levente megmutatta titokzatos barátnőjét: 20 évvel fiatalabb szépség rabolta el a műsorvezető szívét

Az 53 éves Harsányi Levente bizonyára nagyon büszke Larára, hiszen egy gyönyörű, fiatal, sikeres édesanyáról van szó, akivel a műsorvezető bizony már most tudja, hogy hosszútávra tervez.

Lehullt a lepel a titokzatos nő kilétéről

Mint ahogyan arról március végén mi is beszámoltunk, Harsányi Leventére hosszú agglegényévek után talált rá a boldogság: a műsorvezető házassága még 2017-ben futott zátonyra, utolsó párkapcsolata pedig 2020-ban ért véget. Most azonban ismét beköszöntött az életébe a szerelem, méghozzá a gyönyörű Lara személyében, akivel bár Levente kapcsolata még friss, mégis mindketten tudják, hogy hosszútávra terveznek egymással, sőt már azt is eldöntötték, ki lesz az esküvői tanújuk. Eddig főleg csak megismerkedésükkel kapcsolatban lehetett biztos információkat tudni, most azonban megtört a jég, és Harsányi a Story Magazinnak megmutatta eddig titokzatos barátnőjét, aki egy rendkívül gyönyörű nő, és bár 20 évvel fiatalabb Leventénél, a korkülönbség egyáltalán nem okoz gondot kapcsolatukban. Galériánkat átlapozva te is megnézheted, ki rabolta el a műsorvezető szívét!

Levente és Lara egy közös barátjuk partiján találkoztak először: a műsorvezetőnek semmi kedve nem volt elmenni aznap este a szülinapi bulira, Hajas Laci azonban meggyőzte őt, így végül mégis tiszteletét tette az eseményen, ahol egyből feltűnt neki Lara szépsége.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető büszkén újságolta el nemrég, hogy hosszúra nyúlt szinglisége véget ért: ismét eltalálta Ámor nyila. Noha a szerelem még rendkívül friss, Harsányi Levente számára máris mámorító érzés, hogy végre megoszthatja az életét egy társsal.

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...