Sztárok

Harsányi Levente távozik a Petőfi Rádiótól

A rádió arculatfrissítést tervez. Nemcsak a távozó, de az új műsorvezetők névsorát is közzétették.

Új hangokkal rukkol elő a Petőfi Rádió

A PetőfiLive közleményéből kiderül: távozik a rádiótól Harsányi Levente, Péczeli Dóra, Bikfalvi Tamás, Patkó Béla, Iller Bálint és Boros Csaba is. Ma a reggeli műsorban már Varga Gergővel találkozhattak a hallgatók, hat órától Bekker Dávid szólalt meg a Petőfi új otthonából, az A38 Hajóról. Napközben Majoros Rita és Meggyesi Gábor, az esti órákban Mencseli Dóra jelentkezik be az éteren, ezt követően mixműsorral zárják a napot DJ Izil, DJ Gozth, Ian Autorun, JumoDaddy, Yeromos, SanFranciscoBeat és Gábor Kraft és Peter Sharp közreműködésével. Ma reggeltől az új station voice-ok: Maday Gábor és Győrfi Anna hangján szólal meg a Petőfi Rádió. A megújult szignálokban Walla Fanni énekhangját lehet majd hallani.

"Vannak, akik szuper munkahelyeket hagytak maguk mögött, például Dominik Zsolt, aki jelenleg a Petőfi Rádió vezető szerkesztője, vagy Faragó Janka, aki a Sláger FM-ről érkezett. És vannak, akik kész életeket hagytak maguk mögött: Varga Gergő a rádió hajnali, ébresztő műsorát vezeti, Szegedről érkezett hozzánk, Bekker Dávid, a reggeli műsor főszereplője Kaposvárról, Szikora Tamás pedig Nyíregyházáról jött Budapestre, hogy esténként a legkiválóbb mixeket prezentálja majd a hallgatóinknak. Habóczki Máté a kisgyermeke mellől tért vissza mikrofon elé. Nagy Natasát Szentendréről igazoltuk, Kisbali Bencét a NextFm-től, Fekete Lacit a Kossuthról. Mencseli Dóri pedig hosszú évek petőfis szerkesztői munkája után ül mikrofon elé. Szóval tuti a csapat - és a sok fiatal mellett azért a harcedzett korosztály is képviselteti magát és támogat minket" - nyilatkozta Béli Ádám csatornaigazgató.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.