Erre senki sem számított: új feladatot kapott Harry herceg, mostantól ebben a szerepben kell helyt állnia

Harry herceg hamarosan vadonatúj szerepkört tölt be: III. Károly kisebbik fia egy olyan feladatra mondott igent, amely igencsak közel áll a szívéhez.

Neki való munka

Harry herceg neve az utóbbi időben főként a brit királyi családdal ápolt fagyos viszonya kapcsán kerül a sajtó hasábjaira – ott van például a tavaly debütált, feleségével, Meghannal közösen készített dokumentumsorozata, valamint az idén piacra dobott önéletrajzi könyve, a Tartalék, melyben kendőzetlen őszinteséggel rántja le a leplet az őt ért eddigi legnagyobb megrázkódtatásokról. Éppen ezért a nagyközönség olykor hajlamos megfeledkezni arról, hogy a brit uralkodó másodszülött fia mindeközben megéli saját szakmai életét is, és ugyanúgy dolgozik, mint mielőtt a palota kegyvesztettje lett. Nemrég ráadásul új szerepkört is magára vállalt, ami nem véletlenül olyan fontos számára; részletek a galériában!

Mint ismert, Afrika különleges helyet foglal el a sussexi herceg szívében – először 1997-ben járt ott, közvetlenül azután, hogy édesanyja, Diana hercegné meghalt. Azóta számos alkalommal látogatott vissza a kontinensre, sőt már a kapcsolatuk legelején magával vitte Meghant is.
Kattints a további képekért!

Természetesen hűtlenségről vagy megcsalásról szó sincs, az azonban tény, hogy Harry szívében Meghanon és kislányukon, Lilibeten kívül egy másik nő is hatalmas részt foglal el.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.