Sztárok

Harry és Meghan kapcsolata már nem a régi: a szakértő szerint a napnál is világosabb, mi zajlik közöttük

Harry herceg és Meghan Markle szerelmének története már-már mesébe illő, ám nagyon úgy tűnik, hogy az utóbbi időben valami megváltozott kettejük között – mindezt pedig a testbeszéd-szakértő is megerősítette.

Változás állt be a kapcsolatukban

A sussexi hercegi pár viszonya régóta foglalkoztatja a közvéleményt, mostanság pedig sokakban merült fel a kérdés: vajon még mindig boldogok együtt? Ez a felvetés egyáltalán nem alaptalan, hiszen az utóbbi időben számos pletyka keringett kapcsolatuk megromlásáról, sőt olyanról is lehetett hallani, hogy már a válást fontolgatják. A házaspárról nemrég friss fotók készültek, melyeket azóta egy testbeszéd-szakértő is elemzett: tüzetesen megvizsgálta a herceg és a hercegné közötti interakciókat, melyekből érdekes következtetésre jutott. Részletek a galériában!

Harry herceg és Meghan Markle a közelmúltban Düsseldorfba utazott, hogy részt vegyen az Invictus Gamesen, vagyis azon a sérült katonák és veteránok számára létrehozott sportvetélkedőn, melyet maga a sussexi herceg alapított még 2014-ben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.