Ezt már Erzsébet királynő sem tudta szó nélkül hagyni: így szegte meg Harry és Meghan több alkalommal is a királyi család etikettjét

Nem csoda, hogy a királynő annyiszor kiakadt rájuk a múltban – íme 5 alkalom, amikor a hercegi pár semmibe vette a királyi család szokásait. Meglepő, hogy megúszták komolyabb következmények nélkül…

Ósdi szabályok

Néhány királyi családtag úgy gondolja, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket. A brit királyi család nagy lázadója Diana hercegné volt, és akadt pár alkalom, amikor tetteivel teljesen kikészítette a királynőt. Például az őszinte interjúval, melyben a férjével való kapcsolatáról beszélt, vagy azzal, amikor HIV-fertőzötteket ölelt meg. E cselekedetek mindegyike sokkolta a médiát és az egész királyi családot. Az elmúlt években fiatalabbik fia, Harry herceg és felesége, Meghan Markle vitte tovább a lázadás hagyományát, akik igyekeztek bebizonyítani, hogy a legtöbb királyi családtagokra vonatkozó szabály és hagyomány már a múlté - lehet, hogy épp az ósdi etikett az oka, hogy végleg kiléptek a királyi család kötelékéből?

Meghan maga után csukta be az autó ajtaját Annak ellenére, hogy ez nem óriási megsértése a protokollnak, mégis szokatlan dolog, mert a királyi család tagja általában nem tesznek ilyet. Az etikett szakértő, William Hanson rámutatott, hogy ezzel Meghan nem szegett meg semmilyen komolyabb szabályt, de ha olyan méltóságteljes személy valaki, mint a királyi család tagjai, akkor mindig egy alkalmazott nyitja ki és csukja be utána az ajtókat. A hercegné azonban megtartotta e régi szokását átlagos, régi életéből – ami nekünk nagyon is szimpatikus.
Kattints a további képekért!

Tovább gyűrűdzik a botrány Szilágyi Liliána, valamint édesapja, Zoltán körül: az Eb-ezüstérmes úszónő most azt állítja, apja többször is összeverte nagyapját, Gyarmati Dezsőt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak