Sztárok

Harry döntött: a herceg végleg elhatározta magát apjával kapcsolatban, nem hátrál meg még a király miatt sem

Egyre távolabbinak látszik a béke Harry és apja, Károly között – a herceg most egy újabb olyan döntést hozott, amivel biztosan kihúzta a gyufát a királynál.

Ultimátum

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, béketalálkozót tervez a közeljövőben III. Károly brit király és kisebbik fia, Harry: a nagy napon az uralkodó tervei szerint végre pontot tennének a drámák végére, megbeszélnének minden feszültséget és vitaforrást, Károly pedig végleg megbocsátana a jelenleg Kaliforniában élő hercegnek. Van azonban egy feltétele: csak akkor fogadná vissza a szívébe ifjabbik gyermekét, ha teljesülne egy feltétel, méghozzá az, hogy a jövőben Harry és Meghan semmiféle családi magánügyet nem teregetnek ki a nyilvánosság előtt sem interjú, sem dokumentumfilm, sem pedig könyv formájában. Nos, hogy Harry beleegyezik-e ebbe a feltételbe, az egyelőre kérdéses, ahogyan az is, hogy egyáltalán hajlandó-e találkozni rég nem látott apjával, ugyanis a hercegnek is van egy kikötése: csak akkor vevő az apjával való beszélgetésre, ha Károly megtesz neki előtte egy szívességet…

A szeptemberi találkozó alkalmával tehát Harry és Károly arra készülnek, hogy megvitassák kapcsolatukat, egy forrás szerint azonban a herceg szinte biztos, hogy nem fog apjával szóba elegyedni és elutazni hozzá az Egyesült Királyságba, ha csak a király nem tesz meg valamit még a béketárgyalás előtt.
Kattints a további képekért!

Úgy hírlik, a színfalak mögött afféle béketalálkozót tervez III. Károly brit király és kisebbik fia, a jelenleg Kaliforniában élő Harry herceg. Az idős uralkodó azonban csak egy fontos feltétel teljesülése esetén fogadná vissza a szívébe kisebbik gyermekét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...