Sztárok

„Annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart...”: L.L. Junior üzent az exének

L.L. Junior a közösségi oldalán üzent egykori szerelmének, méghozzá nem is akármit.

Még tart a válás

L.L. Junior és egykori kedvese, Körtvélyessy Kinga - akivel a Nyerő Páros c. sztárpár vetélkedőt is megjárta - válópere még mindig tart, következő tárgyalásuk szeptember elején lesz. A következő tárgyaláson a tanúkat fogják meghallgatni, aki Kinga esetében az édesapja, Junior esetében pedig az édesanyja.

A rapper a Tények Plusznak adott interjút, ahol elmondta, senkinek sem hiányzik most ez a dolog, különösen azért, mert Kinga édesapját nemrégiben engedték haza, de Junior édesanyja is idős már és jobb lenne őket megkímélni ettől az egésztől.

"Az első dal egy olyan lányról szól, aki annak ellenére, hogy elárult, még mindig fogságban tart. A második viszont pont az elengedését dolgozza fel. Ugyanitt párkapcsolati tanácsadások. 3-4 óra alatt két dal is elkészült" - írta Instagram-sztorijában L.L. Junior, aki a követői fantáziájára bízta, hogy kiről is lehet szó.

Forrás: via Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.