Sztárok

Nehezen álltak talpra: ez történt Freddie Mercury családjával a Queen frontemberének tragikus halála után

Freddie Mercury a 20. század egyik legikonikusabb előadóművésze volt, aki tragikusan fiatalon, csupán 45 évesen távozott az élők sorából. Családtagjait leterítette a gyász, sokan azonban nem is tudják, mi minden történt velük a legenda halála óta.

Túl korán veszítették el

A legendás Queen rockegyüttes frontembere, Freddie Mercury páratlan énekhangjának, lenyűgöző színpadi jelenlétének, valamint egyedi stílusának köszönhetően örökre beírta magát a zenetörténelem legnagyobb alakjai közé. Egyedülálló kreativitása és zsenialitása áthatotta a zenekar világhírű slágereit, emellett karizmatikus személyiségével is sikerült elbűvölnie a rajongókat, akik tehetsége mellett azt is csodálták benne, hogy minden megnyilvánulása önazonos, inspiráló, valamint sok esetben határokat feszegető volt. Sajnálatos módon 1991. november 24-én, mindössze 45 éves korában életét vesztette AIDS okozta tüdőgyulladás következtében, rajongói és persze családtagjai pedig nagyon nehezen tudták túltenni magukat a gyászon. No de vajon mi történt az imádott énekes szeretteivel a tragédia után? Részletek a galériában!

Minden idők egyik legnagyobb hatású előadóművésze, Freddie Mercury eredetileg Farrokh Bulsara néven született a zanzibári Stone Townban, párszi indiai szülők gyermekeként. Szülei, Bomi és Jer Bulsara azért vándoroltak ki Zanzibárba, hogy apja pénztáros maradhasson a Brit Gyarmati Hivatalban.
Kattints a további képekért!

A legendás frontember, Freddie Mercury nagyon sokat várt arra, hogy valóra váltsa régóta dédelgetett álmát – ebben egyedül pedig pont a Queen akadályozta meg hosszú ideig.

Leadfotó: Rob Verhorst/Redferns/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.