Sztárok

Ez Katalin kedvenc parfümje: a hercegné egy 26 ezer forintos illatért rajong már évek óta

Vilmos neje állítólag nem hajlandó más parfümöt viselni a kedvencén kívül, amiért már hosszú évek óta rajong.

Te is beszerezheted

Katalinnal kapcsolatban mindenkinek elsősorban a hercegné kifogástalan stílusa jut eszébe: Vilmos felesége igazi stíluskirálynő és divatikon, így nem meglepő, hogy nők millió próbálják rendre leutánozni szettjeit, valamint frizuráját és még sminkjét is. Mindenki arra kíváncsi, vajon milyen termékeket használ a hercegné, melyektől megjelenése minden alkalommal tökéletes – az régóta nem titok már, hogy Katalin ruhák tekintetében gyakran választ olcsóbb fast fashion darabokat is, és nem csupán a híres divattervezők kreációit hajlandó magára ölteni, de azt sokan nem is sejtik, hogy mi Katalin kedvenc parfümje. Anyósa, a néhai Diana például mindig egy jellegzetes, szinte csak rá jellemző illatot árasztott környezetében, nem véletlenül: a szívek királynőjének a Hermes 24 Fabourg nevű parfümje volt a kedvence, amely nagyjából 40 ezer forintért még ma is kapható a boltokban. Katalin egy hasonlóan borsos árú illathoz ragaszkodik: a hercegné favoritjából 30 ml idehaza körülbelül 26 ezer forintba kerül, galériánkból pedig azt is megtudhatod, melyik parfümről van szó!

A néhai Erzsébet kedvence a Floris White Rose nevű illata volt, míg Meghan Markle egy Jo Malone parfümre esküszik a mai napig, ami a Wild Bluebell névre hallgat.
Kattints a további képekért!

Bizony, Diana hercegné parfümje még ma is kapható a boltokban, habár nem egy olcsó darabról van szó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csütörtökön derült ki, hogy a Fidesz-KDNP Sulyok Tamás korábbi ügyvédet, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli a posztra.
Sztárok
Voltaképpen még szárba sem szökkent a pár szerelme, a Top Gun sztárja máris a szakítás mellett döntött. De az igazi baj nem is ez, hanem az időzítés.
Sztárok
Angelina Jolie úgy döntött, búcsút int barna tincseinek, s mostantól teljesen szőke frizurával hódít, ami elképesztően jól áll neki – igaz, ettől abszolút más az egész megjelenése is, így első...