Sztárok

Rémisztő dologra hívta fel a figyelmet Harry herceg: Hihetetlen, mit művel velük a brit bulvársajtó

Borzalmas dologra hívta fel a figyelmet a sussexi herceg.

Ipari mértékben zajlik

Harry herceg szerint a brit bulvársajtó "ipari méretekben" törte fel az ő és a hozzá közel állók, köztük egykori barátnője telefonjait az elmúlt években - írja az MTI.

III. Károly király másodszülött fia, aki amerikai feleségével és két gyermekükkel Kaliforniában él, szerdán a londoni felsőbíróságon csaknem fél napon át vázolta a sajtóval, mindenekelőtt a Daily Mirror című brit tömeglap kiadójával (Mirror Group Newspapers, MGN) szembeni vádjait. A sussexi herceg pert indított az MGN ellen, kártérítési kötelezettség megállapítása mellett azt is kérve, hogy a bíróság nyilvánítsa törvénysértőnek a cég által kiadott lapok vele szemben alkalmazott korábbi információgyűjtő gyakorlatát.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: GettyImages

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.