Sztárok

Felköszöntötte a királyi család Harry herceget a születésnapján, de valamit nagyon elfelejtettek

Az angol királyi család fekete báránya, a tékozló Harry herceg 37 éves lett, erről pedig természetesen a família is megemlékezett. Igazán sajátosra sikerült a köszöntés, úgy is mondhatnánk, hogy nem vitték túlzásba a szülinapi jókívánságokat, finoman szólva is csak az elvárható minimumot teljesítették.

Harry herceg 37 éves lett

Szeptember 15-én 37 éves lett a trónörökös Károly herceg és a néhai Diana hercegné másodszülött gyermeke, Harry sussex-i herceg. Pár éve még úgy tűnt, hogy a fiatalon eléggé kicsapongó életet élő Harrynek sikerült lenyugodnia. Mikor kiderült, hogy az egykor színésznőként dolgozó amerikai Meghan Markle mellett megtalálta a boldogságot, elsőre minden tündérmesébe illő módon zajlott. Megtartották a világraszóló esküvőt, azonban mint később fény derült rá, nem tudtak boldogan élni, míg meg nem haltak.

A házaspár 2020 tavaszán jelentette be, hogy visszalépnek minden hivatalos hercegi teendőjüktől, amelyet a palota bízott rájuk, és Amerikába költöznek, mindezzel óriási lavinát indítottak el, és elég nagy felháborodást keltettek nemcsak a családjuk körében, de az alattvalók között is. A kedélyek azóta sem csendesednek, sőt, úgy tűnik, hogy Meghan és Harry mindent megtesznek azért, hogy folyamatosan botrányt okozzanak. A sussex-i hercegi pár igyekszik a saját lábán megállni, ami félig-meddig sikerült is, hiszen az elmúlt hónapokban számos üzleti tervükről lehetett hallani a médiában, de az biztos, hogy a legnagyobbat azzal kaszálták, hogy ahol csak lehetőségük nyílt, folyamatosan az angol királyi családot mocskolták.

Arról, hogy Harrynek milyen jelenleg a viszonya a családjával, folyamatosan egymásnak ellent mondó hírek jelennek meg a médiában. Ezek után talán nem meglepő, hogy a herceg születésnapján sem vitték túlzásba a köszöntést a királyi családtagok, sőt, egy nagyon fontos dologról teljesen meg is feledkeztek, valószínűleg nem véletlenül.

Lapozd fel a galériánkat!

Harry édesapja, Károly herceg (illetve a kommunikációs stábja) így köszöntötte a herceget: "Nagyon boldog születésnapot kívánunk Sussex hercegének!" A Twitter-bejegyzésben pár kép is helyet kapott, háromból kettőn a híresen rossz kapcsolatot ápoló apa-fia páros látható mosolyogva.
Kattints a további képekért!

Dianának minden indoka meglett volna arra, hogy különváljon a csalfa hercegtől, ám ő nem szerette volna meglépni ezt - most az is kiderült, miért.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.