Robbant a nosztalgiabomba: több tíz éves fotó került elő Hernádi Juditról

Hernádi Judit nevét senkinek sem kell bemutatni: valahányszor színpadra lép vagy kamerák előtt tűnik fel, mindenki számára egyértelmű, hogy garantált a szórakozás és a minőség. Azonban a művésznő a szerelemben már kevésbé sikeres, hiszen legutolsó kapcsolata óta még nem lelt társra.

Szárnyaló karrier

Hazánk egyik legkedveltebb színésznője, Hernádi Judit évtizedes tehetségét nehezen lehetne vitatni: számos film és színházi darab főszereplőnője, rengeteget szinkronizál, rendszeresen látható különböző politikai-közéleti kabarékban és paródiaműsorokban. Az évek során rangos díjakat zsebelt be, emellett megválasztották a Magyar Köztársaság Érdemes Művészének és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjának is. Ám míg a munkában folyamatos sikereket ér el, a magánéletéről ezt már aligha lehet elmondani: 19 évesen már elvált nő volt, s később sem talált rá arra az egy férfira, aki mellett úgy érezte volna, hogy élete végéig boldog lehet – pedig korábbi kedvesétől még egy lánya is született. A színésznőről most a Színház Online hivatalos Instagram oldalára került fel egy régi, 1981-es fotó, melyet a Vígszínház előtt készítettek róla - bár jó pár év eltelt azóta, le sem tagadhatná régi önmagát!

A Jászai Mari-díjas színésznő 1956. április 11-én született Budapesten. 1978-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, és karrierje a Vígszínházban indult, de már 1974-ben is szerepelt a filmvásznon. 1986 óta szabadúszó, kisebb megszakítással, pontosabban 1992–94 között a Művész Színház társulatának tagja volt. Mindemellett közkedvelt szinkronszínésznő is: olyan neves produkciókban hallhatjuk viszont a hangját, mint például a Szaffi, a Dr. Dolittle 2, vagy a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba. Volt idő azonban, amikor nem volt ennyi rajongója, a gimnáziumi éveiről például kifejezetten rossz emlékeket őriz. Egy korábbi interjú során elmondta, saját bevallása szerint kilógott a diáktársai közül, ezt pedig nagyon megszenvedte – szerinte ugyanis „kezelhetetlen” volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak