Ismét apa lesz a nagypapakorú világsztár: gyereket vár a színész 30 évvel fiatalabb felesége

Riko Shibata a színész ötödik felesége. Nicolas Cage-nek ez lesz a harmadik gyermeke.

Gólyahír

Alig egy évvel ezelőtt, egy bensőséges Las Vegas-i esküvő keretei között kötötte össze az életét az Oscar-díjas Nicolas Cage és három évtizeddel ifjabb japán kedvese, Riko Shibata. A színésznek ez már az ötödik házassága, korábban hosszabb-rövidebb ideig felesége volt többek között Patricia Arquette és Lisa Marie Presley, Elvis lánya is. Gyakorló apukának is mondhatja magát a hollywoodi előkelőségnek is számító Coppola-család sarja, ugyanis korábbi kapcsolataiból már van két fia: a most tizenhat éves Kal-El és a harmincegy esztendős Weston, aki már unokákkal is megajándékozta az 57 éves filmsztárt.

Most azonban ismét fel kell elevenítenie a pelenkázás csínját-bínját, ugyanis 27 éves, egyébként szintén színészként tevékenykedő felesége gyermeket vár. A hírt a People magazinnak erősítették meg, a forrás szerint a jövőbeli szülők nagyon lelkesek, de ennél többet még nem lehet tudni a babáról vagy a várandósságról.

Gratulálunk!

Sokan hiszik azt, hogy Keanu Reeves élete irigylésre méltó. Ugyan a Mátrix-trilógia sztárja csillogó karriert tudhat a magáénak, a kamerákon túl szörnyű tragédiák sorozata árnyékolja be az életét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak