Halle Berry 54 évesen újra Macskanőnek öltözött - egy húszast simán letagadhatna

Ugyan a 2004-es Macskanő-mozi Arany Málna-díjat hozott a színésznőnek, most mégis felelevenítette e feledhető szerepét. Igaz, csak egy fotó erejéig - csakhogy ez utóbbit sokkal szívesebben nézegetjük, mint magát a filmet.

Ígéretes indulás, megfeneklett karrier

Halle Berry az ezredfordulón vált igazi szupersztárrá Hollywoodban. A Bryan Singer rendezte X-Men, a Kardhal, a Szörnyek keringője és az X-Men folytatásai tulajdonképpen az igazi nagyágyúk közé röpítették az ifjú színésznőt. A 2002-es Szörnyek keringőjéért még egy Oscar-díjat is bezsebelhetett, a karrierje mégis megfeneklett. A kétezres évek második felében elmaradoztak az ígéretes szerepek, jóllehet Berry is egyre kevesebbszer állt kamerák elé. A következő évtizedben folyamatosan a partvonalon mozgott olyan feledhető mozikkal, mint például A hívás, a 2014-es új X-Men-epizód, Az eljövendő múlt napjai vagy épp a 2017-es Gyermekrablás. Olykor-olykor feltűnik ugyan nagyszabású hollywoodi vállalkozásokban (Felhőatlasz, Kingsman: Az Aranykör, John Wick: 3 felvonás), ám ezek már inkább csak beugrók az 54 éves színésznő számára.

Vajon mikor érkezik el a Berry-reneszánsz Hollywoodban? Bár sokan várjuk, ennek időpontját egyelőre sajnos lehetetlen megjósolni, de azért mégsem csüggedünk, hiszen a színésznő addig is dögösebbnél dögösebb fotókkal árasztja el közösségi médiás felületeit. 54 évesen nemrég még azt is bevállalta, hogy egy szál bugyiban táncoljon aktuális partnere mellett, és ismét bebizonyította, hogy simán letagadhatna egy húszast a korából. Most pedig egy zseniális fotót töltött fel az Instájára, mely megidézi - és rendkívül invenciózus módon értelmezi át - legellentmondásosabb filmszerepét.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk a részleteket!

Oldalak

  • 1
  • 2