Ezért állt fel a mentori székből Dallos Bogi

Csütörtök estére teljes lett az X-faktor tizedik szériájának mentorgárdája, Dallos Bogi azonban nehéz döntést hozott: nem folytatja tovább mentori pályafutását.

Mindenkit meglepett az új műsorvezető

Ezen a héten minden az X-faktorról szólt, az RTL Klub több részletben, sejtelmesen, a nézőket nyomozásra invitálva fedte fel a műsorvezető és a mentorok személyét.

A hét elején több helyen is megjelent, hogy napokon belül bejelentik a házigazdát, a posztot pedig Istenes Bence is megosztotta, amiből sokan arra következtettek, hogy Lékai-Kiss Ramóna távozása után újra ő várja majd a tehetségeket.

Ez azonban nem így lett, az új műsorvezető az Álarcos Énekes nyertese, a Reggeli egyik házigazdája, Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia, Miller Dávid lesz.

Többen is hangot adtak elégedetlenségüknek, hiszen sokan garanciának vették az ominózus poszt miatt Istenes Bence visszatérését. Miller Dávid azonban elmondta, abszolút érti a nézőket, ám ez nem veszi el a kedvét az új kihívástól, és minden erejével azon lesz, hogy senkit ne másoljon, hanem a közönség önmagáért szeresse meg.

A nézők alig dolgozták fel a hírt, a csatorna már a műsorvezető bejelentésekor elmondta, a mentorgárda is változik a jubileumi évadban. Tegnap este a Fókuszban kiderült, Istenes Bence nem maga miatt osztotta meg a fotót.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak