Görög Zita énekesnőként debütált - íme az első saját dala

Görög Zita soha nem beszélt arról, hogy énekesi pályára vágyna, így most mindenkit meglepett, hogy a sikeres modell-műsorvezető saját dallal jelentkezett.

Már lemondott az énekesi karrierről, most azonban rájött, még nem késő kipróbálnia magát

Görög Zitát a modellkedésen kívül, éveken át a zenéhez kapcsolatuk, hiszen egykor a Megasztár műsorvezetője volt. Éppen ezért, nem lett volna meglepő, ha úgy dönt, énekesi pályára lép, ám ilyenről eddig nem beszélt.

2021 azonban a fordulatok éve számára is, terápiás jelleggel fordult a zene felé. Görög Zita szerette volna kiírni magából a gondolatait, a stresszt, az impulzusokat, amelyek az anyaság során érik őt.

"Nem vagyok képzett énekes. Fiatalon szerettem volna ezzel foglalkozni, de ez a hajó már elúszott. A gyerekeimnek sokat énekeltem, én találtam ki saját kis altató- és ébresztő dalokat, amelyekből rengeteg született az évek alatt, de eddig nem kezdtem velük semmit" - nyilatkozta Görög Zita a Blikknek.

"Szerettem volna üzenni azoknak, akik egy éve otthon vannak a gyerekeikkel, és erőn felül teljesítenek, hogy nincsenek egyedül. A karantén időszaka felért egy családterápiával, sokszor kilátástalan volt, küzdelmes, de sokszor vicces is. A szám üzenete, hogy egy anyuka mindent megpróbál, hogy rendben menjenek a dolgok. Bár ez sokszor rengeteg lemondással jár, a humorérzékünket sosem szabad elhagyni! Vállaltam is rizikót, mit szólnak majd hozzá. A nagy gyerekeim, Milus és Lotti már mondták nagy röhögések közepette: remélik, senki nem nézi meg a videót, és emiatt nem szekálják őket. Most abban a korban vannak, bármit csinálok, az ciki, de ez így van rendjén. Lotti amúgy szereti és énekli is a dalt itthon, nagyon cuki" - mondja Görög Zita, aki azt is elárulta, pontosan mi is volt az ő feladata az új sláger elkészítésében.

Lapozz, megmutatjuk Görög Zita első saját dalát!

Oldalak

  • 1
  • 2