Sztárok

Görög Zita énekesnőként debütált - íme az első saját dala

Görög Zita soha nem beszélt arról, hogy énekesi pályára vágyna, így most mindenkit meglepett, hogy a sikeres modell-műsorvezető saját dallal jelentkezett.

Már lemondott az énekesi karrierről, most azonban rájött, még nem késő kipróbálnia magát

Görög Zitát a modellkedésen kívül, éveken át a zenéhez kapcsolatuk, hiszen egykor a Megasztár műsorvezetője volt. Éppen ezért, nem lett volna meglepő, ha úgy dönt, énekesi pályára lép, ám ilyenről eddig nem beszélt.

2021 azonban a fordulatok éve számára is, terápiás jelleggel fordult a zene felé. Görög Zita szerette volna kiírni magából a gondolatait, a stresszt, az impulzusokat, amelyek az anyaság során érik őt.

"Nem vagyok képzett énekes. Fiatalon szerettem volna ezzel foglalkozni, de ez a hajó már elúszott. A gyerekeimnek sokat énekeltem, én találtam ki saját kis altató- és ébresztő dalokat, amelyekből rengeteg született az évek alatt, de eddig nem kezdtem velük semmit" - nyilatkozta Görög Zita a Blikknek.

"Szerettem volna üzenni azoknak, akik egy éve otthon vannak a gyerekeikkel, és erőn felül teljesítenek, hogy nincsenek egyedül. A karantén időszaka felért egy családterápiával, sokszor kilátástalan volt, küzdelmes, de sokszor vicces is. A szám üzenete, hogy egy anyuka mindent megpróbál, hogy rendben menjenek a dolgok. Bár ez sokszor rengeteg lemondással jár, a humorérzékünket sosem szabad elhagyni! Vállaltam is rizikót, mit szólnak majd hozzá. A nagy gyerekeim, Milus és Lotti már mondták nagy röhögések közepette: remélik, senki nem nézi meg a videót, és emiatt nem szekálják őket. Most abban a korban vannak, bármit csinálok, az ciki, de ez így van rendjén. Lotti amúgy szereti és énekli is a dalt itthon, nagyon cuki" - mondja Görög Zita, aki azt is elárulta, pontosan mi is volt az ő feladata az új sláger elkészítésében.

Lapozz, megmutatjuk Görög Zita első saját dalát!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.