Ennyi pénzt adott feleségének Bill Gates, hogy simán menjen a válás

Bill Gates és Melinda Gates valósággal sokkolták a világot, amikor pár napja bejelentették, hogy válnak. Úgy tűnik, a Microsoft atyja nem szeretné, hogy csúnyán végződjön a történet, így más most akkora összeget adott egykori feleségének, amellyel az a világ leggazdagabb emberei közé került.

Történelmi jelentőségű válás

Bill Gates, és felesége Melinda Gates igazi álompárnak számítottak. Nagy szerelem, három gyermek, és szemtelenül hatalmas vagyon. Nagyon úgy tűnt, hogy minden adott a tökéletes élethez. Éppen ezért fogadta döbbenten az egész világ a napokkal ezelőtti bejelentést: a világ 4. leggazdagabb embere és felesége válnak.

Az elmúlt egy év során az átlagosnál többször hallhattuk a házaspár nevét, hiszen alapítványuk, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, csillagászati összeggel támogatta a koronavírus elleni vakcinák fejlesztését.

A pár egy Twitter bejegyzésben osztotta meg a világgal a szomorú hírt:

„Az elmúlt 27 évben három hihetetlen gyermeket neveltünk fel együtt, és egy olyan alapítványt hoztunk létre, amely az egész világon működik és küzd azért, hogy minden ember egészséges, produktív életet élhessen. Az alapítvány kapcsán folytatjuk közös munkánkat, azonban nem hisszük, hogy a továbbiakban, életünk következő szakaszában egy párként van még jövőnk" - közölte a nyilvánossággal Bill Gates.

A hír nem csupán azért tartja lázban a világot, mert egy igazi álompár közös útja ért véget, hanem azért is, mert szinte történelmi jelentőségű, hogy egy válóper során ilyen hatalmas vagyont kelljen elosztani a felek között.

Úgy tűnik, Bill Gates már most be szeretné biztosítani vagyonát, a válás bejelentésének napján egy egész vagyont adott Melinda Gatesnek - gondolnivaló azért, hogy a procedúra a lehető legkevesebb veszteséggel záruljon. Mutatjuk, mennyi az annyi!

27 év házasság után válik Bill és Melinda Gates. A tét jelenleg 39 ezer milliárd forintnyi vagyon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak