Lopással vádolják Meghan Marklet

Pár napig úgy tűnt, hogy Meghan Markle neve végre úgy merült fel a médiában, hogy abból ne lehessen botrány. Kár volt előre örülni, az ex-hercegnének keményen nekimentek az emberek, újabban lopással vádolják.

Könyvet írt Meghan Markle, ebből is balhé lett

Meghan Markle nem csupán a színművészethez ért, nagyon úgy tűnik, hogy a szavakkal is kiválóan bánik. Az ex-hercegné újabban könyvet írt, amelynek fő témája az apa-fia kapcsolat. A művet legfőképpen az Archie és a Harry herceg közötti kapcsolat inspirálta, és A pad címet kapta.

Meghan Markle a következőképpen vélekedett a könyvről:

"A pad versként indult, amit a férjemnek írtam apák napján, egy hónappal az után, hogy Archie megszületett. Abból a versből lett ez a történet. Christian, az illusztrátor gyönyörű illusztrációkkal mutatja be az apa-fia kapcsolatok melegségét, örömét és kényelmét. Ez az ábrázolás különösen fontos számomra, szorosan együtt dolgoztunk azon, hogy ezt a különleges köteléket egy bensőséges lencsén keresztül mutathassuk be. Remélem, hogy A pad minden családdal megtalálja a közös hangot, maszlagok nélkül, úgy, mint az enyémnél" - írja a HVG.

Sajnos, szinte még meg sem jelent az alkotás, máris világraszóló botrány van belőle, Meghan Marklet ugyanis lopással vádolják.

Meghan Markle megírta élete első könyvét, amelyet az apa-fiú viszony inspirált, azonban sokat nem kellett várnia, hogy baj legyen belőle: máris lopással vádolják.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak