Forgatáson csapott le az FBI a világhírű színésznőre

Amikor Traci Lords megkapta élete nagy lehetőségét, és Johnny Depp mellett bizonyíthatott a mozivásznon, minden bizonnyal fogalma sem volt róla, hogy nem a biztos szövegtudás okozza majd a legnagyobb gondot a forgatásokon, hanem az FBI.

Ki akart törni

Traci Lords az ikonikus rockabilly rossz lányt, Wanda Woodwardot alakította John Waters 1990-es tábori tinikomédiájában, a Cry-Baby-ben, amely Johnny Depp főszereplésével készült. Útja a színésznői sikerekhez azonban nem volt sem könnyű, sem egyértelmű.

Köztudott, hogy Traci Lords borzasztó körülmények között nevelkedett, gyerekkorában számtalan szexuális és fizikai bántalmazást kellett átélnie. Később, szülei támogatása hiányában egyetlen módot látott arra, hogy anyagilag független lehessen, ezt a megoldást pedig a felnőttfilmezés nyújtotta neki.

Karrierje az átlagnál sokkal gyorsabb ívben szárnyallt felfelé, egy csapásra ismert lett a neve a szakmában. Hírnév, pénz, rajongók - mindenből jutott neki, amire csak vágyott, ám azt már akkor tudta, nem ilyen módon szeretné ezeket megszerezni.

Később úgy döntött, váltani szeretne, és nem akarja, hogy a jövőben a felnőttfilmezéshez kössék a nevét. Traci Lords hátat is fordított ennek a világnak, ám sorsa utólérte. Kiderült, hogy amikor pornószínésznőként kereste a kenyerét, még nem volt nagykorú, első szerepét 16 éves korában kapta - írja a CheatSheet.

Lapozz, az is kiderül, miért álltak rá a hatóságok Traci Lordsra!

Oldalak