Hajzselét és napszemcsiket elő! - Itt az átfazonírozott Grease

A Grease legutóbbi, 2008-as Broadway-előadása elevenedik meg 2015. október 16-án a Syma Csarnokban, 20 évvel az utolsó magyar Grease-előadás után. Ahogy 20 éve, úgy most is Szurdi Miklós rendezi a darabot, de ezúttal a musical szövegét Varró Dániel írta, a főszerepben pedig Vastag Csaba, Görgényi Fruzsina és Kiss Ramóna lesz látható.

Danny Zuko alias Vastag Csaba

A különlegesen mozgalmas, látványos zenés darab férfi főszereplője, Danny Zuko, a The Burger Palace Boys karizmatikus vezetője, aki folyton azon dolgozik, hogy a róla kialakított kép minél markánsabb legyen, mégis attól válik igazán vonzóvá, hogy kiderül: ő sem sebezhetetlen. A Dannyt megformáló Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese most, 33 évesen érzi igazán érettnek magát ahhoz, hogy megmutassa a színpadon a tinédzserkor minden örömét és problémáját.

"Nekem is volt olyan korszakom, amikor azt hittem, senki nem ért meg. Aztán ahogy ment előre az idő, rájöttem, hogy ez nincs így. Ez egy teljesen természetes dolog és utólag nagyon nosztalgikus visszagondolni arra, milyen volt az ember tinédzser korszaka.” - mondta Vastag Csaba.

A bájos Sandy szerepében, Görgényi Fruzsina

​A Grease női főszereplője, Sandy Dumbrowski, egy édes, fiatal gimnazista, aki a Dannyvel megélt nyári szerelem után igyekszik beilleszkedni az iskolába. Sandy szerepét a több zenés darabban már bizonyító Görgényi Fruzsina kapta, aki Sandyhez hasonlóan szintén egy lánybanda tagja volt a középiskolában.

„Nem tartoztam a menő csajok közé, de hozzájuk akartam csatlakozni, és sikerült is felküzdenem magam a képzeletbeli ranglétrán. Nagyon lazák voltunk, ezzel együtt pedig olyan tulajdonságokat is felvettünk, amire ma már egyikünk sem büszke. Még szerencse, hogy idejében észhez tértünk.” - árulta el Fruzsina.

Fotók: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!