"Nagyi lettem" - Megszületett Hadas Kriszta unokája: itt az első fotó a piciről

Tavasszal jelentette be a hírt Hadas Kriszta, hogy hamarosan új taggal bővül a családja, a mai napon pedig már arról számolt be az Instagram követőinek, megszületett az unokája, Dóra Róza.

Gyarapodott a család

A televíziós szakember még április 10-én jelentette be, hogy lánya, Kakuk Sára gyermeket vár, így ötven évesen nagymama lesz – ráadásul arra is fény derült, hogy a pici édesapja nem más, mint a Korhatáros szerelem sztárja, az Örkény Színház társulatának tagja, Dóra Béla. Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, a fiatal szerelmesek egy gender party keretein belül tudták meg, kisfiút vagy kislányt várnak: a lufiból, amelyet kilyukasztottak, rózsaszín díszítés hullott ki, így egyértelművé vált, hogy lánnyal bővül a család.

"Hurrá, hurrá! Ma közhírré tehetem, hogy nagymama leszek. Ebben a sötét időszakban új remény, új élet. Hisztérikusan pörgő aggódás. Könnyes csend. Leállíthatatlan, vállalhatatlanul ciki tenni akarás. Lelkendező jövővárás. Köszönöm az én egyetlen kislányomnak Sárának, és szerelmének Bélának, hogy már most 50 évesen nagyi lehetek. Itt az idő, hogy megtanuljak almás pitét sütni. Sokszínű, megértő mozaikcsalád vagyunk. Anyák, nagymamák, dédnagyi, apák, nagypapák, testvérek együtt. Jön a baba... Helló Dóra Róza! Kakuk Gyuri, bárcsak velünk lennél'" - tudatta akkor megható sorokkal Hadas Kriszta, aki ma arról adott hírt, hogy világra jött első unokája – sőt, egy fotót is posztolt az újszülött kislányról.

Lapozz tovább a képért!

Oldalak

  • 1
  • 2