Daganat miatt műtötték Pataki Zitát - elárulta, hogy érzi magát most

Bőrrákja miatt feküdt kés alá a közkedvelt időjós.

Szíven ütötte a diagnózis

A 47 esztendős magyar műsorvezető, Pataki Zita több betegséggel is megküzdött az elmúlt hónapok során. A közismert időjós szervezetét márciusban a koronavírus támadta meg, a kór miatt még diétáját is fel kellett függesztenie, és csak komoly nehézségek árán tudott kilábalni a Covid-19-ből. Pataki Zitára ez az időszak azért is rótt többletterhet, mert a fertőzést követően újra kellett terveznie egészségtudatos életmódjából fakadó napi rutinját is. A 2021-es esztendő azonban később újabb akadályokat gördített a magyar híresség elé.

Egy anyajegyszűrés során bőrrákkal diagnosztizálták az időjóst. "Azért mondom mindenkinek, hogy az anyajegyszűrés mennyire fontos, mert sokan nem tudják" nyilatkozta Pataki Zita nemrég. Kiderült: a sztár orrán egy rosszindulatú bőrdaganat, egy basalioma képződött, melynek eltávolítása természetesen azonnal szükségessé vált. "Szeptemberben azt onnan le kell műteni, hiszen egyébként az egy rákos daganat, csak nem terjed el, ennyiben jó" - magyarázta Pataki Zita.

A 47 esztendős tévés később kendőzetlenül vallott arról is, mennyire meglepte, hogy rákbetegségben szenved. Bár a diagnózis természetesen megrendítette, aggodalma mégiscsak csillapodott, mivel a basalioma nem adott áttétet. A műtétet azonban Pataki Zita nem tudta elkerülni. A közelmúltban sor is került a beavatkozásra.

Lapozz, jövünk a további részletekkel!

Oldalak

  • 1
  • 2