Rákkal műtik Pataki Zitát

Az időjós egészségügyi állapotáról sokat lehetett olvasni az utóbbi időben, hiszen mint ismert, tavasszal elkapta a koronavírust. Pataki Zita napokig küzdött a betegséggel, végül sikeresen legyőzte – most viszont kiderült, hogy hamarosan rákkal műtik.

Műtét vár az időjósra

Pataki Zita márciusban fertőződött meg a koronavírussal, ami miatt félbe kellett hagynia szigorú diétáját is – az időjós korábban sportolással segítette a fogyását, ám a covid óta nehezebben tud mozogni. Zita mögött így nehéz időszak áll, de már teljesen felépült a betegségből, s nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt az életmódváltásáról: mint mondta, a fertőzés miatt újra kellett terveznie a fogyását.

Az időjós részletesen beszámolt a diétájáról és arról, hogy számára mi vált be a legjobban. Férje, Attila mindenben támogatja őt, így a rendszeresen testmozgást is együtt szokták végezni, emellett átváltottak vegán életmódra. Zita számára elengedhetetlen fontosságú az egészség, ezért mindent meg is tesz annak érdekében, hogy megőrizze azt – a sportolás és a tudatos táplálkozás mellett például a szűréseket sem hanyagolja el; éppen így derült ki, hogy egy anyajegy miatt műteni kell.

Azért mondom mindenkinek, hogy az anyajegyszűrés mennyire fontos, mert sokan nem tudják – fogalmazott az időjós, akinek az orrán van egy basalioma. – Szeptemberben azt onnan le kell műteni, hiszen egyébként az egy rákos daganat, csak nem terjed el, ennyiben jó – tette hozzá. Zita emiatt fokozottan figyel a fényvédelemre, nem megy napra és krémekkel igyekszik óvni a bőrét.

Az időjós elárulta, mi gátolhatta a teherbeesését.

Leadfotó: YouTube

Oldalak