Sztárok

A Dunában találták meg az ELTE kutatójának a holttestét

Klein László, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársa még október végén tűnt el. Hollétéről mindezidáig semmit sem lehetett tudni, csupán annyi volt biztos, hogy elhagyta budapesti munkahelyét.

47 évesen hunyt el a magyar kutató

Klein László, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársa október 28-án tűnt el. A 47 esztendős kutató elhagyta budapesti munkahelyét, hollétét pedig egészen mostanáig homály fedte. A 24.hu értesülései szerint a férfi holttestét a Dunában, a Kopaszi-gát közelében találták meg. Klein Lászlót eltűntként tartották nyilván, és hosszú ideje keresték.

Kleint elsősorban olyan kutatási témák foglalkoztatták, mint a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája. Sokan úgy ismerhették, mint az Irodalom Visszavág sorozat alapító szerkesztőjét, de különböző Írásai a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica hasábjain is lehetett olvasni.

A 24.hu a BRFK sajtóosztályát is megkereste a haláleset kapcsán. Azt a tájékoztatást kapták, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Oldalak

Sztárok
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...
Fashion&Beauty
Anderson megújhodott külleméről még kolléganője, a magyar származású Jamie Lee Curtis is elmondta a véleményét.
Lifestyle