Jennifer Aniston levetkőzte gátlásait: anyaszült meztelenül mutatkozott a kamerák előtt

A Jóbarátok hajdani sztárja a The Morning Show évadfináléjában szabadult meg a textiltől. A mostani kivételes alkalomnak tekinthető, hiszen Hollywood egyik legkedveltebb és legfoglalkoztatottabb komikája általában ódzkodik attól, hogy felfedje bájait a kamerák kereszttüzében.

Drámai végkifejlet a fürdőszobában

Jennifer Aniston azon hollywoodi színésznők közé tartozik, akik nem szívesen dobják le a textilt a kamerák előtt. Az 52 esztendős világsztár szégyellőssége mindeddig sok rajongónak okozott szomorú pillanatokat, most azonban végre megtört a jég: a Jóbarátok című kultsorozat egykori Rachelje végre megszabadult összes ruhájától, mégpedig a The Morning Show című amerikai tévésorozat évadfináléjában - írja a Daily Star.

A színésznő a produkcióban egy Alex Levy nevű hírolvasót játszik, akit mentálisan súlyosan megvisel a koronavírus-járvány. A szóban forgó jelenetben központi szerepet játszik egy fürdőszoba is, Aniston karaktere a zuhany alatt próbál felfrissülni, illetve megmenekülni szorult helyzetéből. Annyi tehát bizonyos, hogy a népszerű tévésorozat második évada izgalmas - és ugyanakkor hihetetlenül forró - jelenetekbe torkollik.

A különösen nehéz, érzelmileg is felettébb összetett jelenet forgatásáról Aniston azt nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek: komoly próbatételt élt át, de ez a szerep nem is jöhetett volna jobbkor a számára.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2