Sztárok

Elhunyt Lippai László

A jellegzetes orgánummal megáldott, sokoldalú, kiváló humoráról is ismert színész hosszú időn át volt a Madách Színház egyik meghatározó művésze, mindemellett pedig gyakran szinkronizált, de emlékezetes televíziós- és filmszerepekben is láthattuk. Lippai László 62 éves volt.

Mary Sunshine-tól Son Gokuig mindent eljátszott

Hosszan tartó, súlyos betegség után szerda hajnalban elhunyt a közismert magyar színművész, Lippai László. A Madách Színház saját Facebook-oldalán tájékoztatta a közönséget a lesújtó hírről.

Lippai László 1985-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán, majd a Madách Színházhoz szerződött. Száznál is több színházi szerepe közül legemlékezetesebbek a József és a színes, szélesvásznú álomkabát főszerepe, a Cabaret Konferansziéja, a Chicagoban Mary Sunshine, Az Operaház Fantomjában Monsieur André, vagy a Producerekben Carmen Ghia alakja. Nagyjátékfilmekben játszott karakterszerepei is jelentősek, szerepelt a többi közt a Vademberek, a Hatásvadászok, a Te rongyos élet, és a Hamis a baba című filmekben. Pályája során rengeteg tévésorozatban láthatták a nézők, közöttük az Angyalbőrben, a Kisváros, legutóbb pedig a Drága örökösök és a Jóban rosszban című sorozatokban. Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronhangként számos világsztárnak kölcsönözte hangját, köztük Matthew Brodericknek, vagy Semir Gerkhan figurájának a Cobra 11 sorozatból, valamint a Dragon Ballból Son Goku karakterének.

A 62 éves korában elhunyt Lippai Lászlót a Madách Színház saját halottjának tekinti.

Búcsúznak tőle gyermekei, Anna és Levente, felesége, Krisztina, és a Madách Színház társulata.

Nyugodjék békében!

Leadfotó: Facebook/Madách Színház

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....