Sztárok

Színjáték a boldogságuk? A szakadék szélére került az álompár házassága, válásról pletykálnak Hollywoodban

Justin Timberlake és Jessica Biel idén ünneplik a tizedik házassági évfordulójukat. A kétgyermekes szülők kapcsolata sokáig idillinek tűnt, ám most napvilágot látott, hogy számos ki nem mondott sérelem árnyékolja be a szerelmüket.

A szakadék szélére kerültek

Justin Timberlake nemcsak a kivételes zene karrierjéről és színészi tehetségéről, hanem a példás családi életéről is ismert – legalábbis ezt gondolta mostanáig a többség. A popsztár feje felett az utóbbi időben gyülekezni kezdtek a viharfelhők, s úgy tűnik, a mesébe illőnek hitt házassága súlyosabb gondokat rejt, mint azt bárki gondolta volna. Jessica Biel már egyre nehezebben tűri a helyzetet, Hollywoodban pedig azt rebesgetik, hogy végleg betelt nála a pohár: decemberben 35 millió dollárért piacra dobták a családi házukat, múlt hónapban pedig 29 millió dollárért túladtak a manhattani luxuslakásukon. Mindez a válás előszele is lehet?

A pár kapcsolatát több konfliktus is beárnyékolta az utóbbi időben. A házasságuk tavaly év végén került mélypontra, amikor Jessica arra kérte az énekest, hogy hagyják el Los Angelest, és költözzenek a gyerekekkel végleg Montanába, ahova még a koronavírus elől menekültek. Justin hallani sem akart a dologról, mire a felesége ultimátum elé állította: ha nem költöznek, elhagyja őt.
Kattints a további képekért!

Jessica Biel a házasságkötése előtt Ryan Reynolds barátnője volt, de a sármos énekes miatt elhagyta a filmsztárt. Kérdés, hogy jól tette-e, ugyanis Timberlake az utóbbi időben nem a hűség mintaszobrának benyomását kelti. A 40 éves popsztár ugyanis időről-időre furcsa nőügyekbe keveredik...

Leadfotó: Adam Rose/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?