Le sem tagadhatnák egymást: Gwyneth Paltrow 18 éves lánya a színésznő kiköpött mása - Fotók

Fontos vízválasztóhoz érkezett Gwyneth Paltrow lánya: Apple Martin a minap ünnepelte 18. születésnapját, az Oscar-díjas hollywoodi színésznő pedig az Instagramon köszöntötte fel a gyönyörű sztárcsemetét.

Hihetetlen, de máris felnőttkorba lépett

Észrevétlenül röpül az idő - ki hinné például, hogy a kilencvenes és kétezres évek egyik vezető színésznője, az Oscar-díjjal kitüntetett - és a rivaldafénytől hosszú évekkel ezelőtt visszavonult - Gwyneth Paltrow gyermekei mára kész felnőttekké cseperedtek? E tény már csak azért is megdöbbentő, mert a neves színésznő fiatal sztárként él azok emlékezetében, akik a kilencvenes évek álomgyári filmjein nőttek fel. Paltrow a legendás pszichothriller, a David Fincher rendezte Hetedik, a Tehetséges Mr. Ripley, a Tökéletes gyilkosság és a Szerelmes Shakespeare egy-egy emlékezetes szerepében lopta be magát a nézőközönség szívébe, de még a kétezres években is gyakorta láthattuk a vásznon; majd hirtelen hátat fordított a mesterségének, és az utóbbi időszakban szinte már csak a Marvel szuperhősfilmjeiben (főként a Vasember-mozikban) domborított, persze csinos gázsi fejében. És mivel szinte teljesen a háttérbe húzódott, nemigen van képünk arról, hogyan is fest a lassan ötvenedik életéve felé haladó Paltrow. Azt pedig végképp nem gondolnánk, hogy a legendás színésznő lánygyermeke, Apple Martin már betöltötte a 18. életévét. Pedig ez a fontos vízválasztó épp a minap érkezett el a gyönyörű sztárcsemete életében.

Tekintsd meg galériánkat a folytatásért: máris mutatjuk, hogy néz ki ma Gwyneth Paltrow lánya!

Talán ezekre az időkre emlékszünk a legtisztábban: az ezredforduló után járunk, Gwyneth Paltrow még fiatal anyukaként tartja a karjaiban a kis Apple-t.
Kattints a további képekért!

Virginia Woolfot az irodalom egyik legkiemelkedőbb alakjaként tartják számon, ám a zárt ajtók mögött az írónő élete tele volt keserűséggel és traumával, amelyek végül öngyilkosságához vezettek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak