Sztárok

Nem csitulnak a kedélyek: Gáspár Laci teljesen kiakadt, közösségi oldalán üzent az őt kritizáló magyar énekesnek

Nagyon úgy tűnik, hogy az eddig csak Szabyest és G.w.M. között zaj vitának most lett egy újabb résztvevője, aki azonban keményen megvédte magát Instagram-oldalán.

Egymásnak estek a népszerű magyar előadók

Napok óta az egykori youtuber, ma már zenei karriert építgető Szabyest és G.w.M. közti balhéval van tele a magyar sajtó, nem véletlenül: a két előadó óriási drámája a nyilvánosság előtt zajlik, így mindenki szemtanúja lehet a zenészek vitájának. Az egész azzal kezdődött, hogy Szabyest durván betámadta a rappert, mondván G.w.M. „kéthetente kihoz valami szutykot”, így a „tartalom már nem is számít, hanem a mennyiség”. „Csupán arra flexelsz, hogy te népszerűnek tartod magad és mennyi mindent elértél, na és bedobsz egy pénzzel pózolós képet…mit kompenzálsz ezzel? Senki nem vitatta a népszerűséged, a véleményem az volt, hogy egy ótvaros retek, amit te zenének nevezve publikálsz, pl az Edinával készült sikerprodukciótok” – fejtette ki véleményét a fiatal előadó az Instagramon. Nos, az egymásnak való üzengetésben aztán felmerült Gáspár Laci neve is, akiről Szabyestnek szintén megvolt a maga véleménye: „Ja és jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes páros vagytok. Egy ideális világban fellépési lehetőséget nem kellene kapnia, nemhogy zsűrizni és más életéről dönteni egy tehetségkutatóban, miután egy dalt mentor létére képtelen helyesen előadni. Magától kellett volna lemondania a lehetőségről, de az arckoskodás ment helyette” – zárta mondandóját Szabyest, amit már maga Gáspár Laci sem tudott szó nélkül hagyni.

A népszerű énekes és mentor Instagramon üzent az őt kritizáló fiatalnak: „Én alapvetően nem szeretnék beleavatkozni a közted és a G.W.M között történő – egyébként érthetetlen – vitába, mert az a ti dolgotok. Viszont szóba hoztál engem is, így érintve érzem magamat, így gondoltam reagálok neked” – kezdte Instagram-storyját Laci, aki aztán hosszasan kifejtette véleményét a dologról.
Kattints a további képekért!

A királyi szakértők szerint Vilmos neje nem véletlenül viselte ezt a darabot a minap egy nyilvános megjelenése során: a hercegné állítólag ezzel üzent a botrányt kavaró sussexieknek, hogy velük ellentétben ő mire is helyezi majd a hangsúlyt 2023-ban.

Leadfotó: Facebook/gasparlaciofficial

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!