Sztárok

Gwen Stefani fia már 15 éves – Fotókon az énekesnő ritkán látott gyermekei

Gwen Stefani nem sokszor mutatja meg a fiait, de a szülinapok kivételt képeznek. Legidősebb gyermeke, Kingston már 15 éves!

Gwen Stefani ritkán látott gyerekei

Szinte hihetetlen, de Gwen Stefani zenei pályafutása egészen 1986-ig nyúlik vissza, ekkor csatlakozott a No Doubt nevű zenekarhoz, először mint billentyűs. A zenekar énekesének öngyilkossága után főként Gwennek volt köszönhető, hogy a csapat együtt maradt és a vezetésével egyenesen a csúcsig menetelt, több sikeres albumot kiadtak és számos rangos díjat bezsebeltek. 2004-ben Gwen szólókarrierbe kezdett, később pedig divattervezéssel is elkezdett foglalkozni, saját márkát alapított.

A szakmai dolgai mellett a magánélete is elég viharosan zajlott az elmúlt években. Egy ideig Tony Kanallal, No Doubt-beli társával randizott, de a pasi szakított vele, ami kis híján a zenekar végét is jelentette, azonban feloszlás helyett inkább olyan számokat eredményezett, mint a Don’t Speak, ami a mai napig az egyik leghíresebb számuk.

Gwen aztán 1995-ben találkozott egy No Doubt koncerten Gavin Rossdale-lel, a Bush gitárosával, és fellángolt köztük a szikra. Eleinte titokban tartották a kapcsolatukat és távkapcsolatban éltek, de végül 2002-ben összeházasodtak. Három közös fiuk született: Kingston James 2006-ban, Zuma Nesta 2008-ban és Apollo Bowie 2014-ben.

Mindenkit sokkolt a hír 2015-ben, hogy 13 év házasság után elválnak, az énekesnő azonban nem sokat állt parkolópályán, alig 1 évvel a szakítás után újra rátalált a szerelem Blake Shelton személyében. A pár az amerikai The Voice adásaiban ismerkedett össze, ahol mindketten mentorok voltak. A képernyőről is sütött a kettőjük közti feszültség, de a munaktársak szerint a színfalak mögött az érzelmek annyira a tetőfokára hágtak, hogy sokszor kellemetlen volt egy légtérben lenni a turbékoló galambokkal. Blake Shelton öt év együttjárás után 2020 októberében kérte Gwen Stefani kezét a közös otthonukban, az énekesnő pedig boldogan igent mondott! Esküvőjüket idén nyárra tervezik.

Gwen legidősebb fia a minap betöltötte a 15-öt, ebből az alkalomból a büszke anyuka megosztott egy képet az elsőszülöttjéről a közösségi oldalán. Lapozd fel a galériánkat!

Gwen Stefani is azok közé a hírességek közé tartozik, akik nem mutogatják úton-útfélen a gyerekeiket. Az énekesnő csak különleges alkalmakkor oszt meg képeket a fiairól, mint például anyák napján: ekkor tette közzé ezt a montázst, tele régebbi képekkel. Lapozz a frissebb fotókért!
Kattints a további képekért!

Harmadszorra nősül a 74 éves Oscar-jelölt színész, aki mindig is a nála sokkal fiatalabb nőkre hajtott. Az eljegyzésről szóló híresztelések azután kaptak szárnyra, hogy 32 éves menyasszonya ujján jókora eljegyzési gyűrűt láttak csillogni.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?