Sztárok

Vilmos és Harry a nyomába sem érhet: Grace Kelly unokájáért bolondul most minden nő - Pierre herceget neked is látnod kell!

Pierre Casiraghi szíve sajnos már foglalt, de még így is számos női szív elrablója a jóképű herceg, aki korábban igen nagy nőcsábásznak számított.

Harry herceg 2.0?

Grace Kelly gyönyörű, 24 éves lányunokájáról már korábban beszámoltunk: Camille a génlottó igazi nyertese, hiszen örökölte nagyanyja messziföldön híres szépségét. A színésznő még 1956-ban házasodott össze III. Rainer monacói uralkodó herceggel, akit meg is ajándékozott három gyermekkel: Stefánia és Karolina hercegnőkkel, valamint II. Albert herceggel, aki jelenleg a Grimaldi család feje, Monaco uralkodó hercege. Sajnos Grace Kelly már nem láthatta gyermekeit felnőni, hiszen 52 évesen egy autóbaleset következtében elhunyt, a tragédiát pedig sem a családnak, sem pedig a világnak nem sikerült kihevernie azóta sem, hiszen annyira hirtelen jött. Anyjával utazott az akkor 17 éves Stefánia hercegnő is, aki szerencsére túlélte a balesetet, ma pedig már három gyermek boldog édesanyja: Lousé, Pauline-é, illetve Camille Gottliebé, kinek szépségét az előbb már említettük. Grace Kelly másik lánya, a most 65 éves Karolina hercegnő szintén bővítette pár örökössel az uralkodócsaládot: négy gyermeke született, köztük a sármos Pierre Casiraghi, akiért megvesznek a nők, ő pedig ezt fiatalabb korába ki is használta. Galériánkban mutatjuk!

Karolina monacói hercegnő Grace Kelly elsőszülött gyermeke: 1957-ben látta meg a napvilágot, őt követte öccse, II. Albert herceg jelenlegi uralkodó, majd Stefánia hercegnő.
Kattints a további képekért!

Idén augusztus 31-én lesz 25 éve annak, hogy Diana elhunyt – egykori testőre most elárulta, szerinte mi volt az az egyetlen dolog, amin a hercegné élete múlt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.