Sztárok

Katalin és Meghan már a múlté? Ezért a meseszép hercegnőért rajong most mindenki – fotók

Charlotte Casiraghi talán a világ legszerencsésebb hercegnője, hiszen nem csak azt mondhatja el magáról, hogy uralkodói családból származik, de nagymamája, Grace Kelly irigylésre méltó, gyönyörű arcvonásait is örökölte.

Olyan csodás, mint amilyen a nagymamája volt

Bár elsősorban a brit királyi család a legnépszerűbb az uralkodói családok közül, olykor a többi hercegről és hercegnőről is hallani ezt azt. Mindannyian csodálva nézzük a két hercegnét, Meghant és Katalint, azonban nem ők az egyetlen előkelőségek, akikre érdemes néhány pillantást vetni. A világot egyre jobban érdekli a monacói hercegnő, Charlotte Casiraghi, vagyis Grace Kelly és III. Rainer monacói uralkodó herceg bámulatos unokája. Nem véletlen, hogy ennyire népszerű, a 36 éves hercegnő külseje olyan tökéletes, akár egy porcelánbabáé; galériánkban megmutatjuk!

Charlotte nagyon szerencsés, olyan ajkai vannak, amelyet más csak szépészeti beavatkozások árán kaphat meg.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnéről alig készül olyan fotó, amelyen ne tartana táskát a kezében, a kiegészítőt pedig szinte minden nyilvános eseményen két kézzel szorongatja – nem véletlenül.

Leadfotó: Simon Bruty/Anychance/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.