Sztárok

Gönczi Gábor a címlapon gyönyörű feleségével és ritkán látott két gyermekével: A műsorvezető őszintén beszélt családjáról

Még sosem szerepeltek így együtt címlapon.

Két gyermekes édesapa

Gönczi Gábor és felesége olyan életet élnek, amilyet megálmodtak magunknak: boldog családként két gyermekükkel, a hatéves Áronnal és a 1,5 éves Grétivel. Gönczi egyik kedvenc kikapcsolódása a síelés, így 2023-at egy obertauerni síiutazással kezdték, ahol rengeteg fotó készült. A fotókat a Hot! magazin címlapján láthatjuk viszont.

Gréti 2021 augusztusában született, mostanra már 1,5 éves nagy baba, aki már beszél. Nem is akármit, minden reggel az első szava, hogy "Ada", ami nem más, mint a testvére, Áron neve az ő kis nyelvén.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...