Sztárok

Ők voltak az idei Golden Globe-gála legszebb sztárpárjai - Galéria

Alaposan kitettek magukért.

Golden Globe 2019

Hétfő hajnalban lezajlott a 2019-es Golden Globe. A nagyszabású gálát a kaliforniai Beverly Hillsben található The Beverly Hilton nevű szállodában tartották, az eseményen pedig természetesen ezúttal is felvonult Hollywood krémje. A hírességnek szebbnél szebb ruhakölteményekben mutatták meg legjobb formájukat, és szinte senki nem egyedül érkezett a nívós eseményre, és végre olyan ritkán látott sztárpárokat is láthattunk együtt, mint Bradley Copper és Irina Shayk, akiket idáig maximum egy-egy lesifotón csodálhattunk meg. Lapozz a következő oldalra és nézd meg, kik voltak idén a legszebb párok!

A fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.