WOTY 2020: Ők voltak az idei Glamour-gála legcsinosabb sztárpárjai - Galéria

A díjátadót a koronavírus-járvány miatt maszkban lehetett csak látogatni, de hiába takarta el a vendégek fél arcát az újdonsült kiegészítő: azzal együtt is ragyogtak a magyar sztárok és partnereik a vörös szőnyegen.

Sztárpárok a 2020-as Glamour-gálán

Idén rendhagyó módon alakult az év egyik fontos díjátadógálája, a Glamour Woman of the Year. Az eredetileg március 19-re tervezett eseményt a koronavírus-járvány miatt kivételesen ősszel, 2020. szeptember 24-én tartották meg a szervezők. Az időpont változott csak, a gála missziója maradt: ahogy azt már megszokhattuk, idén is díjazták az év legkiemelkedőbb teljesítményű nőit. Az eseményen ezúttal is összegyűltek a hazai sztárok a Várkert Bazárban: voltak, akik egyedül, míg mások partnerükkel, házastársukkal érkeztek. A sztárpárok csak úgy ragyogtak egymás mellett, a legtöbben pedig külön erre az alkalomra választott, gyönyörű ruhakreációkban mutatták meg magukat - és még a maszk sem csorbított az összképen.

Lapozd fel a galériát!

A gála egyik legstílusosabb sztárpárja egyértelműen Kulcsár Edina és férje, Csuti voltak. A friss kétgyerekes szülőknek egy randival is felért a csütörtök esti gála. A szépségkirálynő Kerényi Virág gyönyörű kollekciójában érkezett, ami különlegességével mindenkit elvarázsolt.
Kattints a további képekért!

A gyönyörű üzletasszony, modell, édesanya Az év vállalkozója kategória díját is hazavihette.

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!