Sztárok

60 éves lenne Gesztesi Károly: Liptai Claudia megható, könnyfakasztó sorokkal emlékezett meg volt férjéről

„Három éve nincs csöngetés, nincs köntös, nincs ölelés” - Liptai Claudia egy hosszabb bejegyzésben köszöntötte a három éve elhunyt Gesztesi Károlyt közösségi oldalain.

Hirtelen távozott az élők sorából, még csak 60 éves lenne

Minden magyart sokként ért, amikor három éve, 2020. január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly: a színművész és szinkronszínész aznap délután a budapesti Ferdinánd hídnál lett rosszul az autójában, mikor épp egy esti előadásra sietett. Bár a mentők hamar kiérkeztek a helyszínre, ahol 50 percen át küzdöttek az életéért, Gesztesit végül nem sikerült megmenteniük - kiváló színész halálát szívinfarktus okozta. Gesztesi Károly öt gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig gyászolják édesapjukat, ahogyan az egész ország: Magyarország egyik legkedveltebb szinkronhangja épp a mai napon, április 16-án lenne 60 éves, a jeles esemény kapcsán pedig Gesztesi volt felesége, Liptai Claudia is szívszorító sorokkal emlékezett meg egykori férjéről.

„60 Ennyi lennél ma. 60. Ezzel a számmal a tortán indulnánk hozzád. Becsöngetnénk te kijönnél köntösben mert már biztos reggel a szaunában kezdted a napot. Már messziről kiáltanád azon az összetéveszthetetlen hangon: Hellllo! Aztán jönne az az Ogrés ölelés amiben Panyika már nem veszik el hiszen közel olyan magas mint te. De ez nincs. Csak a felfoghatatlan hiány” - kezdte bejegyzését közösségi oldalain Liptai Claudia, akitől a színésznek egy gyönyörű lánya is született, Panka.
Kattints a további képekért!

Nem csupán Archie születésnapja az egyetlen oka, hogy Meghan nem repül az Egyesült Királyságba Károly koronázására - mint kiderült, sokkal komolyabb okok húzódnak a háttérben.

Leadfotó: Facebook/GentlemensClubHUN

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Rövid időn belül eltűnnek a duzzanatok és a sötét karikák a szemed alól, ha beveted az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Szűz ma nem akárkinek a pártfogását élvezheti. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.