Sztárok

51 évesen is bombázó: bikinis képpel robbantotta fel az internetet az egykori magyar műsorvezető

Geszler Dorottyán egyszerűen nem fog az idő vasfoga.

Visszahozta a nyarat

Bár a nyárnak a szeptember beköszöntével úgy tűnik már vége, a jó idő még ezen a hétvégén is kitartott, ezt pedig több sztár is kiélvezte, köztük Geszler Dorottya, aki 51 évesen sem fél megmutatni bomba alakját bikiniben. Így tett most is, de egész nyáron nem volt hiány az egykori műsorvezető Instagram-oldalán a fürdőruhás képekből: a gyönyörű Dorottya bizony büszke alakjára, és meg is van rá az oka, hiszen az idő egyszerűen nem fog rajta, a mai napig ugyanolyan szexi, mint egykor, ezt pedig követői is észreveszik, és rendszeresen bókolnak is neki komment formájában. Galériánkban mutatjuk, milyen fotókkal örvendeztette meg Dorottya rajongóit az idei nyáron, valamint ezen a hétvégén!

A Magyar Televízió egykori műsorvezetője kimaxolta az idei forróságot, ugyanis szinte csak a vízpartról posztolt az Instagramon, ezzel is megmutatva követőinek, mennyire élvezi a nyarat.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy Tolvai Reni és Kállay-Saunders András hosszú, mindent túlélő kapcsolata véget ért.

Leadfotó: instagram.com/dorottyageszler

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...