Sztárok

Micsoda átalakulás! Így néz ki ma a Narnia-filmek tündéri gyereksztárja: a színésznő már 27 éves és csodaszép – fotók

Georgie Henley alakította a Narnia krónikái-filmek egyik legszerethetőbb karakterét, a tündéri Lucyt. A színésznő nagy utat járt be a film bemutatása óta, mostanra pedig gyönyörű nővé érett.

Emlékszel még rá?

C. S. Lewis könyvsorozatának adaptációja, A Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című fantasy 2005 decemberében debütált a mozikban, és egy csapásra óriási népszerűségre tett szert nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is. A film a Pevensie testvérek (Peter, Susan, Edmund és Lucy) elképesztő kalandjait mutatja be, akik miután felfedeznek egy titokzatos szekrényt, váratlanul Narnia havas tájain találják magukat – a csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be, életüket azonban hosszú ideje megkeseríti a gonosz fehér boszorkány átka, amely az örök tél fogságában tartja őket. A történetben – néhány kivételtől eltekintve – mind gyerekek a főszereplők, a kisebbik lánytestvér, Lucy karakterét pedig Georgie Henley személyesítette meg. A színésznő az idő múlásával rengeteget változott, ami nem meglepő, hiszen nagyon fiatal volt még, amikor megismerte a világ, tüneményes kisugárzása azonban továbbra is a régi. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodaszép nővé cseperedett a Narnia-filmek cuki kislánya:

Georgie Henley mindössze 10 éves volt, amikor megkapta Lucy szerepét, angyali vonásainak, vörös fürtjeinek és elragadó színészi játékának köszönhetően pedig azonnal a nézők kedvence lett.
Kattints a további képekért!

Henry Thomas is az elkallódott hollywoodi gyereksztárok sorát gyarapítja.

Leadfotó: Nathan Shanahan/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.