George Clooney szörnyű motorbalesetet szenvedett

A filmsztár most először nyilatkozott arról, hogy életveszélyes helyzetbe került.

Motorszerelem

Sok világsztár választja hobbijának a motorozást, többek között David Beckham, Brad Pitt, Hugh Laurie és Keanu Reeves is hatalmas rajongói a kétkerekűnek. George Clooney szintén bolondul a motorozásért, bár feleség, Amal nem igazán örül annak, hogy gyermekei apja ilyen - cseppet sem veszélytelen - szenvedélynek hódol. A Vészhelyzet sztárja tavaly nyáron szenvedett durva motorbalesetet, amelyről most beszélt először a nyilvánosság előtt a The Hollywood Reporternek.

Nem hitte, hogy túléli

Clooney a videóinterjúban részletezte a baleset körülményeit. Elmondása szerint nagyjából 110 km/h-s sebességgel száguldott bele egy autóba. Ilyen nagy erejű ütközésnél szinte garantált a tragédia és ebben az esetben is életveszélyesnek tűnt a szituáció: a fejével áttörte a kocsi szélvédőjét. A brutális baleset következtében a bukósisakja is széttört.

"Vártam, hogy lekapcsolják a villanyt. Ha kilenc életem lenne, már mindet elhasználtam volna, így a motorozást is elengedtem egy időre" – fogalmazott a sármos színész, aki felesége és két gyermeke érdekében már jobban vigyáz magára.

Új szenvedélyre lelt

A pletykák szerint néha még motorra ül, de ő ezt tagadja. Azt viszont elismeri, hogy időnként jól esik a barátaival elvonulni egy szórakozóhelyre, meginni egy-két pohár whiskey-t és elszívni egy jó kubai szivart. A neje, Amal Clooney azonban ezt nem kifejezetten díjazza. Legutóbb a színész születésnapján vesztek össze emiatt, ha lehet hinni a pletykáknak.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!