14 év után szakított vőlegényével Gaál Noémi - Őszintén beszélt az okokról

Végleg véget ért a több, mint tíz évig tartó szerelem.

Hosszú jegyesség

Tizennégy együtt töltött év után végleg zátonyra futott Gaál Noémi és a nála tíz évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós kapcsolata. Az ATV időjósának és a Több mint TestŐr című műsor házigazdájának sok éve tartó szerelme már hónapok óta megromlott, Noémi ugyanis korábban arról nyilatkozott, hogy : bár nem engedték el egymás kezét, mégsem töltik együtt mindennapjaikat. Mostanra azonban eltávolodtak egymástól, és külön is költöztek.

Hónapok óta külön élnek

A Best magazinnak Maloveczky Miklós elmondta az utóbbi években mindkettőjüket komoly veszteségek érték, ami alaposan megráncigálta a kapcsolatukat. "Több mint fél éve külön élünk, a közös ügyekről néha beszélünk, de lezártnak tekintjük a kapcsolatunkat. Sokan találgatták, mi áll a háttérben, de őszintén mondhatom, hogy nincs eltitkolt problémáról, harmadik félről szó, egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk. (...) Békében váltunk el, szépen csendben zártuk le, éljük tovább az életünket. Nehéz döntés volt, de van úgy, hogy azt érzi az ember: nem működik" – mondta őszintén Maloveczky Miklós.

Újrakezdés kizárva

A Több mint TestŐr műsorvezetője hozzátette, nem azért szakítottak ennyi év után, hogy majd újrakezdjék, így semmi esély arra, hogy tizennégy évig tartó szerelmük újra lángra lobbanjon. Gaál Noémi egyik kollégája a Best magazinnak elmondta, hogy az ATV időjósa remek formában van és egyáltalán nem látszik rajta, hogy megviselte volna a szakítás.

Gaál Noémi alakját mi is megirigyeltük.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!