Győzike sokkoló kritikát kapott, innen már lehet tényleg nincs visszaút

Gáspár Győző és Bea asszony előadása senkit sem tudott megfogni.

Tényleg ennyire rossz volt a produkció?

Az RTL-en már pörög a Kanapéhuszárok című műsor, aminek az ötletét egyszerűen a tévénézés adta. A világ 40 országában hatalmas sikerrel bemutatott televíziós formátum, a Gogglebox magyar verziója minden péntek este látható a csatornán.

Az epizódok mindegyikében civil szereplők reagálnak a hét legjobb és legrosszabb műsoraira, történéseire, természetesen a saját otthonukban, ami külön pikánssá teszi az egészet.

Az még különlegesebb, hogy az RTL-en feltűnnek a TV2 műsorai is, köztük a Párharc is. Ebben részt vett Gáspár Győző, valamint Bea asszony, akiket elég éles kritikával illettek a nézők. Azonban, hogy mivel, az a galériánkból kiderül!

A Párharcban volt egy feladat, amiben a versenyzőknek rapcsatát kellett vívniuk egymással. Gáspár Bea ebben többször is eltévesztette a szöveget, ami miatt a párja alaposan ki is borult, és erős szócsatába keveredtek. A videót ide kattintva lehet megnézni, és érdemes, mert a Gáspár család hozta a szokásos formáját.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.