Gálvölgyi János elárulta, nagyon megalázó helyzetbe került!

Gálvölgyi János egészsége az utóbbi időben sajnos nem a legjobb, tavaly nyáron kórházba is került. A színész elárulta, nagyon megalázó helyzetbe került.

Gálvölgyi János: "Nagyon megalázó volt"

A 68 éves Gálvölgyi János egészsége szerencsére sokáig kiváló volt, ám az utóbbi években rendszeresen betegeskedik. Tavaly nyáron a színész annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani, még lánya esküvőjét is kénytelen volt kihagyni. Akkor szerencsére felépült, ám azóta sem pihen eleget, talán többet dolgozik, mint előtte. Minderről a Best magazinnak számolt be.

"Őszintén megmondom, meglepett a betegségem, eddig ugyanis szeretett a Jóisten, semmi bajom nem volt. Hat éves koromban volt egy sérvműtétem, majd elszakadt a bokaszalagom, de ennyivel megúsztam" - mondta Gálvölgyi, majd folytatta.

"Ötven év felett az ember már nem hipochonder, hanem beteg. Fiatal színészként azt gondoltam, fontos, hogy egészséges legyek, így minden reggel elmentem vizsgálatra, de a negatív leletek engem igazoltak. Nagyon megalázó volt, amikor a csinos ápolók összesúgtak a hátam mögött, hogy na, megint itt a Gálvölgyi, de mégsem annyira rossz amikor már az az időszak van, amikor az orvos azt mondja: tessék itt maradni!" - valott kínos élményeiről a színész.

Fotó: rtlklub.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!