Sztárok

Szívszaggató titokra derült fény: ez volt Freddie Mercury utolsó kívánsága

A néhai sztár személyi asszisztense árulta el a megható titkot.

Generációk ízlésére gyakorolt hatást

Freddie Mercury az elmúlt évszázad egyik legnagyobb zenei előadójaként vonult be a történelembe. A Queen arcaként generációk ízlésére gyakorolt jelentékeny hatást. Halála, hiánya legendát szőtt köré, mely voltaképp azóta is töretlen (mindezt bizonyítja, hogy nemrégiben nagyszabású mozi dolgozta fel a híresség életét). Mercury-t a nyolcvanas évek második felében AIDS-szel diagnosztizálták. Hosszú éveken keresztül küzdött a halálos kórral, míg 1991-ben végül belehalt a betegségbe. Személyi titkára szinte az utolsó percig a világsztár mellett volt. Ő avatta be a nagyközönséget Freddie Mercury szívszorító titkába is: elárulta, mit kért az énekes a körülötte lévőktől a halálos ágyán.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....