70 évesen is gyönyörű: ő Freddie Mercury ritkán látott húga, Kashmira, aki az énekes szeme fénye volt

A Queen legendás frontembere és húga, Kashmira Cooke egész életükben rajongtak egymásért – a testvérek nem csupán remekül kijöttek a másikkal, de természetesen külsőleg is hasonlítottak.

Máig rajong érte a világ

Freddie Mercury az az ember volt, akit nem lehetett nem szeretni, bár sokan megpróbálták, dalaival és előadásmódjával, különleges hangjával és stílusával azonban az egész világ szívébe belopta magát. A Queen frontemberét egész életében rajongás övezte, ez pedig halálával sem szűnt meg, hiszen legendás dalai és a róla készült felvételek a mai napig életben tartják emlékét. A 2018-as Bohém rapszódia című életrajzi film erre pedig csak rátett egy lapáttal: az alkotás segítségével kicsit közelebbről is megismerhettük Mercury életét a kezdetektől egészen a világhírnévig, de azt az időszakot is bemutatták az alkotók, amikor az énekesnél diagnosztizálták az AIDS betegséget. A filmben feltűnt Freddie imádott húga, Kashmira Cooke is, akit Priya Blackburn indiai színésznő alakított: a valódi Kashmiráról csak keveset tudni, és a Bohém rapszódiából sem ismerhettük őt meg jobban, hiszen Mercury húga sosem vágyott a reflektorfényre, így nem is tett annak érdekében semmit, hogy bátyja rajongói bármit is megtudjanak róla. Már akkor sem sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt, amíg Freddie élt, azóta pedig pláne a háttérből figyeli az eseményeket – ahhoz azonban kétség sem fér, hogy gyönyörű nőről van szó, aki bár már 70 éves, jó pár évet letagadhatna korából. Galériánkban mutatjuk!

Az énekest bizonyára senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindenki jól ismeri különleges külsejét, amit éltében extrém ruhákkal és viselkedéssel bolondított meg.
Kattints a további képekért!

Bizonyára te is emlékszel még a nagysikerű Nicsak, ki beszél!-trilógiára, és tisztán élnek az emlékezetedben a szereplők is, legalábbis az akkori énjük – nos, a film anyukája, Mollie, azaz Kirstie Alley alaposan megváltozott az évek során, már rá sem ismerni

Leadfotó: Getty Images

Oldalak