Sztárok

A 2000-res évek legnépszerűbb gyereksztárja volt: ki nem találod, mivel foglalkozik manapság a Már megint Malcolm főszereplője

Szinte kötelező program volt a magyarok életében hétvégente a tévé elé ülni és Már megint Malcolmot nézni. Az egykor cuki kisfiú szívdöglesztő pasivá érett Frankie Muniz, aki meglepő karriert választott magának a színészet után.

A szemünk láttára nőtt fel Frankie Muniz

Frankie Muniz 2000-ben kapta első főszerepét a Kutyám, Skip című családi drámában, de a Már megint Malcolm hozott neki igazi áttörést, ami rengeteg díjat bezsebelt, és hét alkalommal jelölték Golden Globe-díjra.

Ahogy a név is sugallja, ő volt a főszereplő a családi szitkomban, amiben ő volt a középső gyerek, miután megszületett legkisebb testvére, Jamie. Nem telt el úgy délután, hogy ne ültek volna össze a magyarok megnézni a kis zseni kalandjait, aki a tehetséges gyerekek osztályába járt, mígnem bekerült a Harvardra. De mi történt vele azután, hogy a 7. évaddal véget ért a sorozat?

A Már megint Malcolm nagy lökést adott Muniz karrierjének. Szerepelt a Minden hájjal megkent hazug és az Öcsikém 1-2. vígjátékokban. Idővel azonban más műfajok felé kezdett tendálni, mint például a Stay Alive - Ezt éld túl! horror, és lassacskán már nem kapott főszerepeket.
Kattints a további képekért!

Kattints a galériára!

Danny Lloyd alakította Jack Nicholson fiát a Ragyogás című horrorban, azonban amilyen hirtelen megismerte a közönség, olyan gyorsan tűnt el a nyilvánosság szeme elől. Vajon mi történt vele a kultfilm megjelenése után?

leadkép: Frederick M. Brown / Stringer/ Getty Images forrás: screenrant.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.